Sunday, April 24, 2011

huh!politik!

salam teman..amacam hari ini?ok? ke ko?keh ok je..
ha..ni nak kupas sikit pasal politik!waahhh...teenager like me talk about politic!
bukannya ape..
kita sebagai gen y kena la ambik part pasal perkara ni..
this about our country ok!
bukan saya nak interfere..tapi..now..our politic in this country...
uhhh..
not excellent!
sorry..this my feedback!
ha...honestly,i want jump myself to political view!waaauuuu!
i want to lead!
dulu..dah dapat jadi bwp...alhamdulillah...

again....kita ni kan negara islam!
so..
janganlah larikan konsep islam dalam negara ni...
Allah tarik nikmat baru tau...
ha..time ni jangan nak koba kat den da...
pilihan ada di tangan kita!
rakyat dan pemimpin need to cooperate!
jangan ada rasuah...
tolong..tolong..dan tolong!
jangan ada dengki-mendengki....
den yang ikuti perkembangan politik pun da geram.....
we want the good leadership....
dah bagus..
tapi we want better!
ha....cartoon pictures kat atas ni..untuk..
kita!
jangan buat tak tau apa apa pasal negara ni!
REMAJA di MALAYSIA
bukak mata dan minda!
next future..
we will lead this country!so..
belajar sampai success and martabatkan negara kita ni...
NEGARA ISLAM!
kita harapan bangsa!

p/s;luahan hati ni...fikirlah!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...