Saturday, April 30, 2016

Impian dan niat

Assalamualaikum semua :)

Esok 1 Mei, Hari Pekerja uoollss..

Kerja ke idok esok? Untuk yang bekerja sendiri for sure gigih mencari rezeki kan. Takpe, teruskan usaha anda.

Impian dan niat.

Sebenarnya point nak tulis kali ini pelbagai. Nak tulis tu,,ini. Tetapkan point!

Makanya impian dan niat yang bermain di minda.

Impian dan niat mesti selari.

Impian saya tahun ini adalah nak bersama awak! Lol..hehe

Tak, nak kumpul dan janakan duit.

Dan nak bahagiakan hati.

.....................................................................................

Totally lost nak cerita apa.

Baiklah, saya cerita perkembangan saya ya ;) Mak sedang mencari rezeki ni haaa sambil mencari idea what the next plan after this..dah nak hampir setengah tahun da kot! What your achievement dear syira!!!

Ada...jadi dropship, huhu..berkarya dalam mimpi..huhu..

Impian tahun ini lebih banyak nak bahagiakan diri. Walaweii..jadi lebih bahagia tau!!

Mood..masih lagi mencari point apa tujuan tulis post ni,

Nasihat saya untuk post kali ini, hati kena kuat dan tabah. Allah sentiasa bersama kita. Be strong.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...