Friday, September 6, 2013

welcome back to kampus cinta!

assalamualaikum dan salam sejahtera.
pejam celik pejam celik cuti semester pun dah nak habis.
sekejap sahaja rasanya. ewah..manusia memang tamak ye.
cuti seminggu merungut..cuti berbulan-bulan pun merungut.
apa nak jadi ni..

kepada rakan-rakan yang seangkatan dengan saya, apakah aktiviti cuti kalian?
banyak event la kata,
puasa..raya,,merdeka..wahh..apa lagi..harga minyak naik..ehh..!!

saya..hmm..alhamdulillah,dalam banyak-banyak plan,
adalah dalam 5 berjaya.
apa ye?
balik kampung,
belajar membawa kereta,
menghabiskan buku-buku utk dibaca,
menaip kisah cinta..sikit je..huhu..
menaip kisah...almost done!!! sikit lagi kakak!

alhamdulillah, at least ada somethings yang berjaya dilakukan.,tak banyak takpe,
asalkan adoo...
lagi..haa..belajar memasak..itu mesti! duduk rumah, cari tip dengan mak kesayangan.

fakta: saya sangat sedih seandainya cuti saya kosong.
kenapa?
itu tandanya waktu kita tidak berkualiti dan tidak berkat.
bayangkan, dalam sehari itu kita boleh buat macam-macam..
hasilnya tak banyak mana..sedih2x..
hidup hanya sementara..lakarkan kenangan untuk menjadi bekalan bertemu yang Esa nanti.
saya nak masuk syurga. Allah izinkan saya ya. :)


begitulah juga untuk pengajian di kampus yang bermula minggu depan,
harapan saya tinggi melangit..
plan lama sudah dikemaskini.
mudah-mudahan Allah merahmati rancangan saya.
semoga segalanya dipermudahkan Allah.

saya nak jadi lebih cemerlang berbanding sem lepas.
nantikan kemunculan saya..cewaahh...(mood beg tak kemas betul2x lagi ni..hehe)
jaga hubungan dengan Allah dan sesama makhluk,
sekejap sahaja sudah setahun bergelar mahasiswi..
selamat menuntut ilmu sahabat semua!

WELCOME BACK TO KAMPUS CINTA!

tak tahan benar kakak ni tajuk entrinya..haha..
untuk melakukan sesuatu,,kita mesti ada cinta..
no love, feel nothing!
wahh..

hayati lagu ini..
saya sudah jatuh cinta dengan lagu ini...siap download lagi!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...