Tuesday, February 9, 2016

2 month after degree

Assalamualaikum and hello ;)

Lama kan tak update (klise intro saya..semua intro my entry macam ni..ahahaha)

2 month after degree..what i am doing?

Jap, sebelum tu nak citer dulu in 2 month,

What i am did?

Apa lagi...memasak la!! Lol.

Ni haaa..siap berfikir lagi nak berniaga sendiri. Kerja sendiri. Tak nak makan gaji. Amik ko!
Cita-cita tinggi tu.

List ideas:

Jual nasi bajet.
Jual tudung (ni nak siap sewa kedai lagi tau)

Last last..

Jual aiskrim Malaysia je dekat kedai mak. Kikiki..

Okay la tu kan, at least ada effort.

Okay, after 2 months..

Alhamdulillah, I got a letter from my boss (now she is my team leader) to be as assistant in conservation project.

Waaaa...waktu tu kan, tak fikir lain da. I must grab this opportunity. Mana nak dapat kan ;) ;)

Okay,sambung nanti ya ;)

Banyak cerita tertangguh ni ;)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...