Wednesday, January 23, 2013

saya lebih takut kepada Allah




by LUKISAN DAKWAH ISLAM
buka entri terus muncul gambar ni..ni yang saya post kat fb tadi.
first time tengok gambar ni di fb,
subhanallah, alangkah indahnya ada lelaki macam ni.
memang ada pun, saya dah jumpa.
mudah-mudahan kami ada jodoh..hoho..tbe je..serius ni!!

pendapat akak la kan..
nak couple boleh...dah nikah couple lah,,
nak seksi boleh, dalam rumah dengan yang halal sahaja lah..
nak buat tak endah tentang hukum hakam Allah boleh, SILA CARI TEMPAT LAIN UNTUK HIDUP!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...