Wednesday, June 20, 2012

jangan berhenti berharap..

aku berhenti berharap,,,
dan menunggu datang gelap,,
sampai nanti suatu saat
tiada cinta ku dapat...

sambung2x..ada yang menyanyi la tueeee!!!
assalamualaikum teman blogger sekalian,,,
dah lama tak post entry,,,busy study,,
and then,nak cari mood....maka,,,sekarang baru nak post!!!jangan marah,,hehe

JANGAN BERHENTI BERHARAP!!!!!

whats on your mind???
cam kat fb da,,,
macam-macam jawapan kan,,

post kali ini nak share my opinion,
pernah tak rasa diri ni tak bertuah sebab tak dapat apa yang kita atau rancang??
ye la..kita hanya merancang,tapi Tuhan yang tentukan..
dari merancang pun,kita kena BIJAK.
usaha sehabis baik dan jaga berhenti berharap..
kepada ALLAH,,


usaha,doa dan tawakal kepada Allah,,,
buat 3 perkara ni non stop!!
berdoa kepada Allah sebanyak mana pun tak rugi
Allah suka dengar hamba-Nya merayu,mengadu,memohon sesuatu kepada-Nya..
insya-Allah,



semakin dekat kita dengan Allah,semakin..semakin..semakin Allah hampir dengan kita :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...