Thursday, June 21, 2012

ayah!!

assalamualaikum..amacam story semalam...muhasabah tak??
haa,,,da masuk syaaban kan,,sekejap  je masa berlalu..
entry kali ini tiba nak citer pasal ayah!!!
mungkin kalian ada pengalaman juga tentang ayah kan..komen lah kalau nak share perasaan anda,,untuk ayah kan,,,
kredit to my friend,,sebab topik beliau terpilih malam ni.. cik anis


hari bapa baru sahaja berlalu,tapi bagi saya setiap hari adalah hari untuk ayah saya!


ayah,daddy,abah,walid,abi,pak,papa...

tak kisah la panggilan apa pun yang kita panggil kepada ayah kita
kita tetap sayang ayah
banyak banyak lelaki,,ayah hero kat hati,,,
ayah tak bagi keluar rumah sesuka hati,,,,hati memberontak bengang,,,
tapi itu untuk kebaikan,,,ye r,,,,nak g bandar ngan member pun x lepas,,,sedih,,,
ayah tak bagi kita pakai seksi..kita pun suka,,hehe,,
nanti ayah seksa kakak,,jaga aurat..
ayah tak suka kita tinggi suara depan dia,,
jaga adab...awak anak dara...ada tatasusila..
jadi contoh pada adik adik...
ayah mintak akak tolong mak,,supaya nanti dah kahwin tak kekok,,
banyak yang ayah ajar,,
ayah ada aura,,,sekali cakap terus kita patuh,,,bunyi kereta ayah,,cam ribut kemas umah,,,hehe,,
aura ayah..sebab kami hormat ayah!!
ayah didik...semua untuk kebaikan...tq ayah

tak kisahlah ayah kita teruk mana...dia tetap ayah kita,,,
yang akan jadi wali di saat kita dinikahkan dengan si dia


to my father and all fathers and my future father in-law and my future ayah for our kids..
thank you so much because bringing shining pearl in our life...

sekian..da baca post ni..jom kita hadiahkan alfatihah untuk ayah dan ibu kita,,,
rajin lagi..baca yasin sekali..
yang penting,jangan lupa doakan mereka setiap kali solat..


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...