Wednesday, March 20, 2013

Hubungan kami dah 2 tahun!!

Assalamualaikum dan salam sayang!!!
sayang terus...hehe..

alhamdulillah..diberi kesempatan nak update ( kelas postopone ke petang pulak..tapi lepas ni nak pergi library dan urusan sikit..petang ni wat amali di pantai, malam ceramah dan kelas..)
habis satu hari saya kongsi!

Haa...apa citer kalian semua?
Saya..alhamdulillah, waktu terisi dengan perkara2x yang penting dan insya -Allah..sesuatu usaha ke arah mencari redha Allah.

Alhamdulillah, alhamdulillah dan alhamdulillah!
Kenapa?
Sebab masih diberi peluang untuk jadi hamba Allah!
Hamba Allah yang damba untuk bertemu dengan Allah!

dan...
nak tau tak..
hubungan saya dan dia dah genap 2 tahun! 
2 tahun!! baru lagi,,baby 2 tahun baru pandai berlari kan :)
muda pun..mudahan berkekalan :)
doakan kami setia ke hujung nyawa!
(erkk...pengaruh tv pulak)


hoho,.,hari ni genap kami bersama!
first date kami ni diaa... 
ish2x..date segala bagai..

ni la..hubungan saya dengan si akustatik ni
my lovely blog!
my apa lagi..

kenapa la saya boleh declare ada relationship dengan dia!aq
yang pasti nak cari redha Allah..
hajatnye dengan duk contact ngan dia ni dengan cara yang betul..dapatlah sebarkan sesuatu yang bermanfaat kepada ummah.
yang lain tu,,
i love to writing..jadi ini salah satu reason duk stay dengan cik akustatik ni!

jadi..selamat ulang tahun sayang!! hoho..
tq Allah, bagi masa ni untuk update kisah kami..
Allah duk tengok ni kita dating tau,.



selamat ulang tahun :)
haa..bagi hadiah lah untuk kami..nak kek! hehe..

p/s : jom hadiahkan al-fatihah kepada semua makhluk Allah dan para khalifah bumi (manusia...) yang sentiasa menyayangi kita :) pokok2x dan kucing pun sayang kita tau..kita je tak perasan :)

hajat nak tukar lagu kat blog ni,,x tertukar lagi,,sabar ye.. 




1 comment:

  1. wah, tahniah Syira! Blog ni pun cantik, ceria je. Ibu suka.

    Kalau Syira sudi jenguklah ibu disini. http://izaismail.com/

    ReplyDelete

Be strong

Wahai teman, Usah merasa tewas saat kamu diuji, Ujian dari Allah tanda cinta. Ambil teladan daripada apa yang berlaku, Untuk bekalan ma...